Rudeška cesta 3a, ZAGREB
Telefon: 01/3866 222
e-mail: keramika@feal.hr
Radno vrijeme:
PON-PET: 08:00-19:00h
SUB: 08:00-13:00h
www.keramika.feal.hr

Uživanje u jutarnjoj rutini

Zbog svojih tehničkih karakteristika, lakog održavanja i gotovo bezbroj dostupnih uzoraka i boja, keramičke pločice danas su sveprisutne u opremanju interijera. Nisu rezervirane samo za oblaganje podova i zidova u kuhinjama i kupaonicama, već su jednako pogodne i atraktivne za sve prostorije u domu. Tako su pločice s uzorcima i vjerodostojnom teksturom drveta pronašle svoje mjesto u dnevnim i spavaćim sobama. Zamislite samo eleganciju koju mogu podariti keramičke pločice s mramornim šarama, a da pri tom znate da se radi o bezvremenskom uzorku. Odabir pločica koje će trajati u smislu trendova nije lak zadatak. Zato smo razgovarali sa stručnim timom iz prodajno-izložbenog salona FEAL KERAMIKE u Zagrebu i pronašli pločice s uzorcima koji će vašem prostoru podariti „wow“ efekt, koje će nadživjeti trendove i stvoriti kulisu za bilo koji stil uređenja koji ste odabrali.

Betonski uzorak za monumentalni izgled
Još jedna pločica iz linije Coverlam, pod nazivom MOMA dolazi u iznimno velikim dimenzijama – 100 x 300 cm i 162 x 324 cm te debljinama 10,5 i 12 mm. Osim svojim monumentalnih dimenzija, ona isto tako monumentalno djeluje u prostoru. Primjenjuje se kao podna i zidna obloga, ali i za oblaganje kuhinjskih otoka. Time se dobiva radna površina koja se lako održava, a uzorak betona u sivoj ili sivoj-bež boji komplementaran je raznim bojama i strukturama.

Neutralno s geometrijskom teksturom
Serija pločica Kioto inspirirana je japanskom tehnikom ručne izrade papira Tesuki Washi. Možda nama zvuči egzotično ali ovu tehniku je UNESCO proglasio nematerijalnom kulturnom baštinom. Osnova kolekcije su zidne pločice dimenzija 31,5×100 cm koje dolaze u tri moderne varijante: bijeloj boji, boji lista kadulje i boji pijeska. Suptilna i profifinjena tekstura čini ih savršenim za oblaganje cijelih zidova. Kombinacija nježnih tonova i geometrijskih reljefa unosi dašak sofifisticiranosti.

Pločice s 3 D uzorcima za igru svjetla i sjene
Sugestivno, odvažno i sofifisticirano. Serija zidnih pločica White&Co formata 31,5×100 cm slijedi trend bas reljefa. Skladna međuigra svjetlosti i sjene stvara se kroz različite razine, čime se uljepšava svaka soba bez potrebe vizualnog preopterećenja. Nježni i suptilan uzorak u brončanoj boji djeluje poput umjetniče instalacije na zidu.

Mramorni uzorak sa zlatnim akcentima
Nježne, sive mramorne vene kolekcije Volterra krase format pločica 31,5 x 100 cm. Nadogradnja na elegantni mramorne uzorke sa sivim ili bakrenim šarama, su dekor pločice sa zlatnim elementima, trodimenzionalnim utorima ili valovima. Elegantno i luksuzno!

Rudeška cesta 3a, ZAGREB
Telefon: 01/3866 222
e-mail: keramika@feal.hr
Radno vrijeme:
PON-PET: 08:00-19:00h
SUB: 08:00-13:00h
www.keramika.feal.hr

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA