Iako je opremanje kupaonice puno izazova, užitak odabira svih elemenata, u stvaranju vlastite wellness oaze je neizostavan. Mjesto za inspiraciju je novouređeni salon FEAL KERAMIKE.

Tvrtka Feal KERAMIKA ima sve atribute koji opisuju pouzdanog partnera za uređenje interijera – dugogodišnje iskustvo u prodaji kupaonske opreme, pristupačne cijene, brzu dostavu i sveobuhvatnu podršku stručnog prodajnog tima. KERAMIKA je dio renomirane grupacije koja uspješno posluje od 1976. godine kao vodeći proizvođač aluminijskih elemenata za graditeljstvo, industriju i opremanje pogona za proizvodnju aluminija. S novim prodajno-izložbenim salonom keramičkih pločica i kupaonske opreme u Zagrebu, postaje neizostavno mjesto za inspiraciju i opremanje interijera. Reprezentativni salon na zagrebačkom Rudešu odiše svježinom,
ugodnom atmosferom i prije svega bogatom ponudom.

PONUDA KERAMIČKIH PLOČICA – NEISCRPAN IZVOR INSPIRACIJE
Jedna od najvažnijih elemenata u svakom kupaonskom prostoru su podne i zidne obloge. Iz praktičnih i estetskih razloga odabir najčešće pada na keramičke pločice. raspolaže s iznimno bogatim asortimanom keramičkih pločica renomiranih talijanskih i španjolskih proizvođača. Ponuda može poduprijeti sve vaše ideje i želje u ostvarivanju željenog vizualnog identiteta, kupaonice i ostatka interijera. Kolekcije keramičkih pločica prate najnovije trendove, u svjetlim nijansni rasponima sive te opet popularne bež boje, u sjajnim i mat varijantama kao i bezvremenski mramornim uzorcima na velikim formatima. Tu su i serije keramičkih pločica u imitaciji drveta, betona, metala s mnogobrojnim teksturama. Ako ste skloni romantičnom rustikalnom stilu, na raspolaganju su kolekcije s retro motivima, mozaik pločice te pločice različitih  geometrijskih oblika. raspolaže i keramičkim pločicama za projektno opremanje poslovnih i turističkih objekata. Svojom ponudom i cjenovnim rasponom mogu zadovoljiti različite buđete za uređenje kupaonice, kao i vizije arhitekata i projektanata.

SANITARNA OPREMA
Bez obzira da li ste skloni tuširanju ili ste više pobornik uživanja u kadi, odgovarajuće rješenja možete pronaći u proizvodima poznatih proizvođača u salonu Feal KERAMIKE. Tuš kade, paravane za tuš kabine, klasične kade i samostojeće kade možete odabrati od proizvođača Aquaestil ili KOLO Geberit te slavine, armature, termostatske miješalice i nadglavne tuševe proizvođača KLUDI.

KUPAONSKI NAMJEŠTAJ I DODACI
Dovoljno prostora za sve sitnice i pregledan raspored unutar kupaonskih ormarića garancija su jutarnjeg spremanja bez stresa. U Feal KERAMICI sigurno ćete pronaći odgovarajući kupaonski namještaj i praktičnu kupaonsku galanteriju za svoju kupaonicu. Osim u novouređenom salonu Feal KERAMIKE u Zagrebu, sve za opremanje svoje kupaonice možete potražiti u Feal KERAMIKA salonima u Osijeku, Zadru i Trogiru.