Rudeška cesta 3a, ZAGREB
Telefon: 01/3866 222
e-mail: keramika@feal.hr
Radno vrijeme:
PON-PET: 08:00-19:00h
SUB: 08:00-13:00h
www.keramika.feal.hr

Trendovi uređenja interijera za 2021./2022. veliki naglasak stavljaju na podne i zidne površine. Time u prvi plan dolaze pločice koje danas nisu rezervirane samo za kupaonske prostore već su pogodne za oblaganje podova i zidova u čitavom interijeru.

Trendovi donose klasične ali moderno stilizirane uzorke, teksture koje vjerno imitiraju prirodne materijale drva, kamena, mramora, betona, 3D teksturirane pločice, rustikalne uzorke, “subway” pločice… Estetika koju donose toliko je široka da svatko može pronaći nešto za sebe. Pet najvažnijih trendova u segmentu opremanja keramičkim pločicama otkriva nam Feal Keramika – izložbeno-prodajni saloni kupaonske opreme, s najvećim izborom keramičkih pločica.

3D uzorci na pločicama

Trodimenzionalni uzorci uvijek su poTrodimenzionalni posebni i prostoru daju upečatljiv izgled. sebni Ako se radi o većim površinama zida obloženim 3D pločicama onda one postaju fokus točka prostopostaju prostora. U ovom slučaju kuhinjski ra. prostor oplemenjen je jednostavprostor jednostavnim geometrijskim trodimenzionalnim uzorkom u nježnoj bež nijansi. nim Dovoljno decentno, a opet drugačije.

Drvene teksture

Iako drvene teksture na keramičkim pločicama nisu novost, njihova popularnost ne jenjava. Ponovno su u fokusu dolaskom trendova koji potenciraju povratak prirodi, toplinu koju drvo unosi u dom i estetiku japanskog dizajna, koji njeguje izvoran izgled drvenih materijala. Drvene teksture podnih pločica u ovoj kupaonici lijepo se nadopunjuju s mramornim šarama na zidu. Decentni geometrijski uzorci zidnih dekora sa zlatnim odsjajem evociraju Art déco stil.

Bezvremenski mramor

Mramorni uzorak daje prostoru bezvremenski izgled, eleganciju s neizostavnom notom luksuza. Keramičke pločice s bijelim, sivim, crnim ili bež mramornim uzorkom pogodne su ne samo za kupaonske prostore, već i za oblaganje podova u dnevnim sobama, kuhinjama ili poslovnim prostorima. Uzorak mramora dobra je baza za različite stilove uređenja, a odlično se nadopunjuje sa zlatnim detaljima.

Neutralni tonovi

Keramičke pločice u neutralnim bijelim, sivim i bež tonovima, teksturama kamena i betona zahvalna su podloga za daljnje dizajniranje prostora. Decentne teksture vjerno imitiraju prirodne materijale i odlična su scenografifija za industrijski stil uređenja kao u ovom kupaonskom interijeru.

Subway pločice

Pravokutne pločice malih formata ili tzv. subway pločice vratile su se na velika vrata. Mogu se slagati na različite načine – osim slaganja s pomakom kao u ovom interijeru, posebno su šarmantne i složene u formi riblje kosti. Jednako će biti atraktivne i u kuhinjskim prostorima ili kao detalj u dnevnom boravku. Lijepo će zaokružiti retro stil uređenja s podnim pločicama rustikalnih motiva kao u ovoj kupaonici.

Saloni Feal keramike nalaze se u Zagrebu, Trogiru, Zadru i Osijeku. FEAL KERAMIKA je tvrtka s višegodišnjim iskustvom u prodaji pločica i kupaonske opreme, a dio je renomirane grupacije FEAL, vodećeg proizvođača aluminijskih elemenata.

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA