Uživanje u jutarnjoj rutini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Samostojeća kada Titan Melodia – dostupna je isključivo u izvedbi od lijevanog mramora kojeg karakterizira čvrstoća i besprijekorno bijela, glatka površina. (Cijena: na upit, www.aquaestil.hr)

Ogledala – 10 komada u pakiranju. Razne mogućnosti kombiniranja. Dimenzije: 24x24x2,5 cm. (Cijena: 129,00 kn, www.jysk.hr

Držač WC papira – istovremeno je lijep i funkcionalan, a njegov
minimalistički dizajn čini ga kompatibilnim za različite stilove uređenja.
Dimenzije: 17,5x15cm. (Cijena: 190,00 kn, www.dizajnholik.hr)

Kupaonski namještaj Astra – moderni namještaj na nogicama koji pruža dodatni prostor za odlaganje u vidu baze opremljene s tri ladice. Ova linija namještaja sastoji se od puno elemenata koji se međusobno mogu kombinirati, a većina kolona po izboru može biti opremljena uvijek korisnom košarom za prljavo rublje. (Cijena: na upit, www.aquaestil.hr)

Kutija – napravljena je od metala i drva te dolazi u sivoj boji. Zgodan dodatak za pospremanje raznih sitnica. Dimenzije su 15x20x20 cm. (Cijena: 75,00 kn, www.jysk.hr)

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA