Uživanje u jutarnjoj rutini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Navikli smo na bijelu i svijetle boje u kupaonici, od umivaonika, sanitarija do pločica – uvijek siguran odabir. No trend crne boje u kupaonici nije od jučer. Možemo reći da je došla do izražaja s industrijskim stilom uređenja koji je zadnjih godina omiljeni stil kod dizajniranja i opremanja mladenačkih stanova, ali i ugostiteljskih objekata. Dizajneri su prigrlili crnu boju pri dizajniranju slavina, termostatskih miješalica, staklenih paravana za tuš kabine, umivaonika, ormarića… gotovo sve kupaonske opreme. Posebno je popularna mat crna koja se može uklopiti u bilo koji stil uređenja, a vrlo dobro funkcionira s drugim materijalima poput drveta, betona, dekorativne crvene cigle i mramora. Inspirirajte se s našim odabirom od 12 kupaonskih proizvoda u crnoj boji.

Antonio Lupi

Geberit

Paravan za tuš kabinu
Oasis D+W s preklopom sastoji se od jedne fiksne staklene stijene “W” i jednih vrata “D” koja se mogu preklopiti u oba smjera, olakšavajući ulazak i korištenje. Paravan je karakterističan po elegantnim, u presjeku okruglim profilima i visinom od 200 cm koja ga čini kompatibilnim s modernim vrlo plitkim tuš kadama. Zbog načina na koji se otvaraju vrata, štedi prostor kupaonice. (Aquaestil)

Aquaestil

Zazzeri

Umivaonik s grafičkom siluetom
LAP PLUS umivaonik opremljen je integriranim postoljem koje se ujedno koristi kao držač ručnika. Minimalistički dizajn osigurava funkcionalnost, ali i zanimljiv izgled umivaonika zahvaljujući koncentričnim elipsama na tijelu umivaonika. Crno-bijela kombinacija stvara elegantnu siluetu umivaonika koja se lako može uklopiti u bilo koje okruženje. Umivaonik je izrađen od Vetrofreddo®-a, inovativnog materijala koji je patentirao Glass Design. Materijal je kombinacija staklastih pigmenata i smole, dostupan u završnoj obradi Black Mat i White Mat. (Glass Design)

Glass Desing

Umivaonik sa staklenim stranicama
SKYLINE je vrlo interesantan model umivaonika kojem je podnožje napravljeno od mramora, a bočne stranice od stakla. Ovom kombinacijom dobiven je prozračni prepoznatljivi volumen koji djeluje elegantno i luksuzno. Idealan je za moderne, minimalistički uređene kupaonice gdje će posebno doći do izražaja. Dostupan je u dvije dimenzije: 496 x 346 visine 120 mm i 645 x 347 visine 120 mm. (Glass Desing)

Geberit

Kupaonski blok
Dizajnerska linija Citterio kombinira neobične oblike sa specijalnim materijalima, rezultirajući prepoznatljivim dizajnerskim jezikom. Nadgradni umivaonici čistoga organskog oblika su posebno ugodni oku, a sve zaokružuje harmonična kombinacija drveta i stakla na kupaonskim ormarićima. Vrhunska kupaonska linija reflektira unikatan dizajnerski izričaj poznatog talijanskog arhitekta i dizajnera Antonia Citteria: jedinstvena originalnost se susreće sa bezvremenskom elegancijom i kvalitetom. (Geberit)

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA