Trenutno pregledavate Bezvremenska klasika

Bezvremenska klasika

Klasičan stil kroz modernu reinterpretaciju uvijek je aktualan i siguran odabir kod opremanja kuhinjskog prostora. Ugoda i toplinu koje postižu klasika i retro stil nemaju premca. Za sve više poklonika ovog stila Interijeri Zadro pripremili su novu poslasticu, kuhinju Biancu. Ova kuhinja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osim u neutralnim tonovima, fronte su dostupne u nijansama prema RAL karti

Kuhinjski otok jedna je od glavnih karakteristika rustikalnog stila uređenja i daje posebnu draž kuhinji. Tako i ovaj kuhinjski otok raspolaže s dovoljno prostora za pripremu hrane i druženje. Kao i na kuhinjskim ormarićima, fronte su od mediapana lakrirane mat, dok se posebno ističe radna ploha kuhinjskog otoka od bajcanog stoljetnog hrasta.

Kompozicija donjih i gornjih kuhinjskih elemenata razigrana je otvorenim policama. Dominira rustikalna napa Faber, a ispod otvorenih polica u gornjim kuhinjskim elementima smješten je sudoper Franke. Pozadina između gornjih i donjih kuhinjskih ormarića obložena je Decostone materijalom. Materijal je dostupan u različitim tonovima boja i površinskim strukturama. Radi se o tankim listovima pravog kamena. Svaki komad je izgledom i površinom različit od drugog. Unikatnost materijala pruža neograničene mogućnosti u dizajnu interijera.