Izložbeni salon Aquestila
Poslovni park 1 b, Belajske Poljice
47 250 Duga Resa
www.aquaestil.hr

Uživanje u jutarnjoj rutini

Pri opremanju kupaonice sigurno ne razmišljate o tome kako proizvodi koje ste odabrali nastaju, gdje se proizvode ili koje se sve tehnologije primjenjuju pri proizvodnji. Nas je upravo to zanimalo i zato smo posjetili izložbeni salon tvrtke Aquaestil Plus d.o.o. pored Karlovca i jedan od 5 proizvodnih pogona. Iskustvo upoznavanja proizvodnje potvrdilo nam je zašto su Aquaestil proizvodi pronašli svoje mjesto u domovima diljem Europe.

TREBATE CJELOVITO RJEŠENJE ZA SVOJU KUPAONICU? POSJETITE IZLOŽBENI SALON AQUAESTILA!
U ugodnom društvu voditelja marketinga
g. Olivera Ferkule razgledali smo prostran izložbeni prostor na dva kata u kojem je izložen dio proizvodnog programa tvrtke. Aquaestil proizvodni asortiman obuhvaća akrilne kupaonske kade, hidromasažne kade, tuš kade, staklene tuš paravane, masažne i parne kabine, masažne stupove, kupaonski namještaj te proizvode od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora SYMAN i modernog solid surface materijala ASTONE. U izložbenom salonu možete dobiti stručne savjete i pomoć pri projektiranju kupaonice i odabiru najboljih Aquaestil rješenja za svoj dom, kuću za odmor ili turistički objekt. Proizvodi za prodaju dostupni su preko mreže partnera.

Izložbeni salon Aquestila
Poslovni park 1 b, Belajske Poljice
47 250 Duga Resa
www.aquaestil.hr

više projekata kuća, savjeta za građenje i ideja za uređenje potražite u nekim od naših magazina (HAUSBAU, KUHINJE I KUPAONICE, BAZENI I SAUNE, KATALOG NAJLJEPŠIH KUĆA) na svim kioscima ili osigurajte svoj primjerak na kućnu adresu i pretplatite se preko našek online KIOSKA