Trenutno pregledavate AquaClean Sela – Geberit – Kuhinje i kupaonice br 37

AquaClean Sela – Geberit – Kuhinje i kupaonice br 37

AquaClean Sela – pojam za higijenu i čistoću

Najavljen prošle godine, AquaClean Sela tuš-WC, u potpunosti će zablistati ove jeseni, kao glavna atrakcija i predvodnik higijene u kupaonici. Jesen dakle donosi inovativnost, udobnost, dizajn i kvalitetu suvremenog tuš-WC-a koji dodatno pomiče granice u sanitarnoj industriji. Novosti u funkcionalnosti i izgledu, upotpunjuju cijelu sliku i dodatno potvrđuju kvalitetu ovog dizajnerskog noviteta.

Elegantno, a opet jednostavno

Matteo Thun, ugledni arhitekt i dizajner, potpisuje ovaj suvremeni tuš-WC, koji se ističe elegantnim i profinjenim linijama. Cjelokupna slika istovremeno je jednostavna i svakodnevna, neovisno o modelima, koji mogu biti zidni ili podni. Thun je težio eleganciji i nježnosti, pojmovima koji se poistovjećuju s održavanjem higijene. Ideja vodilja je fokusirana upravo na higijenu i na to koliko se izgled i tehnologija povezuju s njom. Moj pristup, od samog početka, bio je usmjeren ka želji da stvorim tuš-WC, koji će se uklopiti u bilo koju kupaonicu, na što prirodniji i jednostavniji način, dodaje Thun.

Kompletan i intuitivan doživljaj higijene

Osim dizajnerske strane, koja je zaslužna za cjelokupan izgled i općenito za usklađivanje u prostor, potrebno je naglasiti i važnost onog što se krije iza tog savršenog izgleda. U pozadini je impresivna i besprijekorna tehnologija, koja je od neizmjerne važnosti za funkcioniranje cjelokupnog sustava. Svi strujni i vodovodni priključci, uz cjelokupnu tehnologiju, uključeni su i integrirani u WC školjku. Mnogi će pomisliti da je održavanje ovakvog sustava i općenito WC-a teško. Međutim Geberit je razmišljao o tome. Sustav je prilagođen lakšem održavanju i zapravo korisnik neće imati problema s očuvanjem i održavanjem tuš-WC-a. Detalji AquaClean Sele, koji će svakako razveseliti svakog korisnika, uključuju nježan i prozračan mlaz tuša koji je tjelesne temperature i potpuno prilagodljiv. Za lakše korištenje na raspolaganju je i daljinsko upravljanje ispiranja tušem, koje će svakom korisniku priuštiti kompletan i intuitivan doživljaj.

Jednostavna instalacija

Prednosti u instalaciji i montaži AquaClean Sele-a, dodatno olakšavaju posao i dokazuju koliko je sam proizvod maksimalno prilagođen zahtjevima korisnika. Tuš-WC se priključuje izravno na zid, ne ostavljajući pritom prazan prostor. Nećete pogriješiti niti u slučaju da umjesto ugradbenog vodokotlića montirate Geberit Monolith sanitarni modul, koji će pretvoriti kupaonicu u higijenski sigurnu i dizajnerski savršenu prostoriju.

Otkrijte AquaClean iskustvo

AquaClean proizvod se oduvijek poistovjećuje s osobnom higijenom, čistoćom i svježinom. Model Sela donosi još nekoliko funkcionalnih, učinkovitih i pametnih solucija koje naglašavaju i odnos prema prirodnim resursima. Svaka upotreba i općenito svaki odlazak na WC donosi i pametne korake u štednji vode, gdje vodeni mlaz za ispiranje troši minimalne količine vode te pritom ne utječe na efikasnost pranja. AquaClean Sela susreće sve ekološke standarde i dokazuje koliko Geberit slijedi svoje osviještene principe rada.

www.geberit.hr