Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu cjelinu: Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zona, Građenje i opremanje, Art Fair i Horeca.

Ambienta i ove godine predstavlja kvalitetan izlagački program potvrđujući status središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje namještaja. Sa sadržajnim fokusom na unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji, sajam je odlično mjesto za inspiraciju u uređenju doma kao i za redizajn postojećih prostora.

Ovogodišnje izdanje predstavit će tematske cjeline Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zone, Građenje i opremanje, Art Fair i HoReCa program koje koncepcijski zaokružuju priču o suvremenom stanovanju, dizajnu, arhitekturi kao i komplementarnom segmentu ugostiteljske i hotelske opreme.

Na sajmu sudjeluje više od sto izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Nizozemske, Španjolske, Poljske i Austrije.

Pored izlagačkog segmenta i predstavljanja noviteta, moći ćete uživati u cjelovitom stručnom i edukativnom programu. Očekuje vas dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata „Konferencija o standardima arhitektonskih usluga“ kao i predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na aktualnu temu kako uštedjeti energiju u kućanstvu. Mjesto više traži se za konferenciju „Build your business“, Udruge Glas poduzetnika, a koja za cilj ima informiranje poduzetnika iz graditeljstva, arhitekture, uređenja interijera i eksterijera te studenata i budućih poduzetnika o načinima vođenja poslovanja, protupotresnim sustavima gradnje, vještinama pregovaranja, kao i marketingu i odnosima s klijentima. Partner sajma Talijansko hrvatska gospodarska komora organizira okrugli stol uz prisustvo 3 renomirana talijanska arhitekta.

Dolazak na Ambientu pruža odlične prilike, brojne pogodnosti i sajamske popuste. Posjetite nas u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma!

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 19.00 sati, a u nedjelju od 10.00 do 18.00 sati.

Više informacija potražite na www. zv.hr i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Radujemo se susretu s vama!