Trenutno pregledavate Alveus WAVE – Kuhinje i kupaonice br.37
Alveus Kuhinje i kupaonice br 37

Alveus WAVE – Kuhinje i kupaonice br.37

WAVE – izazov boja

Na nedavno održanom sajmu Ambient u Ljubljani predstavljena je nova linija Alveus Wave kuhinjskih sudopera. Radne površine sudopera izvedene su u različitim atraktivnim bojama ili u ‘print’ motivima.


Priznata robna marka Alveus koja objedinjuje sudopere, posude za otpatke, kuhala, armature i nape, stručno osposobljeni kadrovi, razvojno-tehnički odjel, vlastita alatnica te razgranata trgovačka mreža u zemlji i inozemstvu osiguravaju zadovoljavanje potreba najzahtjevnijih kupaca i korisnika kuhinjske opreme s proizvodima vrhunske kvalitete. Alveus kuhinjski sudoperi mogu se odabrati u više materijala, površinskih struktura i boja. Pored sudo-pera od nehrđajućeg čelika u tri površinske strukture (saten, leinen i microleinen) dostupni su i odabrani modeli od visokokvalitetnog kompozitnog materijala Algranit.

Novo-Alveus Wave!

Kuhinjski sudoperi Alveus Wave novost su na hrvatskom tržištu. Oblikom podsjećaju na već poznatu liniju sudopera Glassix kojoj je pridodano za sada 6 novih boja – crvena, žuta, zelena, plava, narančasta i ljubičasta. Svojom elegancijom i funkcionalnošću zadovoljit će i najzahtjevnijeg kupca. Prostrana i duboka posuda sudopera izrađena je iz najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika CrNi 1810, a radna površina iz kvalitetnog kaljenog sigurnosnog stakla debljine 8 mm. Toplinskom obradom (kaljenjem) postignuta su bolja mehanička svojstva stakla, a ujedno i njegova tvrdoća. Zato su sudoperi linije Wave izrazito kompaktni i pouzdani. Uz svaki sudoper priložen je i sifon s upravljanjem (podizanjem mrežice grla sifona) pomoću metalnog gumba, tzv. POP-UP sifon. S pop-up gumbom automatski se upravlja otvaranjem i zatvaranjem rešetke u izljevu. Na taj način ispušta se voda iz punog korita bez namakanja ruku. Na izbor je dana drvena daska za rezanje i ocjedna posuda od nehrđajućeg čelika koje je potrebno naručiti zasebno.

Održavanje sudopera Alveus Wave vrlo je lako i jednostavno uz pomoć Alveus sredstva za čišćenje Allshine.

www.kuhinjski-sudoperi.alveus.si