Trenutno pregledavate Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016 ) na svim kioscima

Kuhinje i kupaonice br.41 (proljeće 2016 ) na svim kioscima

Poštovani čitatelji,
KK 41_Page_01dočekali smo proljeće koje će nas prema vremenskoj prognozi vrlo brzo lansirati u ljetne temperature. Lijepo vrijeme i duži dani dati će nam više vremena za ugodan boravak na otvorenom. Proljeće donosi obilje povrća i voće od kojeg volimo pripremati slasne i zdrave delicije, no isto tako ne želimo provesti previše vremena u kuhinji dok je vani lijepo vrijeme. U tome će nam pomoći kućanski aparati-ponajviše novi modeli pećnica i ploča za kuhanje koje obiluju funkcijama za brzu, jednostavnu i zdravu pripremu hrane.

U temi o sudoperima predstavili smo naše ideje i razmišljanja o različitim modelima sudopera koji će vam omogućiti održavanje higijene kuhinjskog posuđa.

Da ne bi bilo sve na funkcionalnosti imamo prijedloge i savjete za uređenje kuhinje u crno-bijeloj varijanti koja je bezvremenska, a može se dodatno naglasiti detaljima koji će odražavati stil kojemu ste skloni. Uređenje malog prostora uvijek je izazov pa smo se u ovom broju pozabavili uređenjem malih kuhinjskih prostora.

Kupaonice su već neko vrijeme oaze za opuštanje i relaksaciju duha i tijela. Da bi se u nekom prostoru osjećali opušteno prije svega on treba biti ugodan oku i imati ugodnu atmosferu. To postižemo odabirom forma, boja i materijala koji nam se sviđaju. Mi smo dali naše prijedloge…

Za potpuno opuštanje nakon radnog dana dobro bi nam došla hidromasažna kada ili hidromasažni stup u tuš kabini. Znam… svi ćete prvo pomisliti na investiciju koja je potrebna za tako nešto. Ali idemo okrenuti perspektivu-koliko košta zdravlje? Svakodnevna izloženost stresu, sjedalački način rada i ostali negativni utjecaji trajno narušavaju naše zdravlje. Hidroterapija ima blagotvorni učinak na cjelokupni organizam, a od nje mogu imati dugoročnu korist svi članovi obitelji.

Nastavno na hidromasažne sustave u vlastitom domu donosimo reportažu o jednoj privatnoj wellness oazi. Za sve pratitelje trendova izdvojili smo dio ovogodišnjih koji se odnose na uređenje kupaonice.
Arhitektonski studio Križnjak omogućio nam je da zavirimo u još jedan njihov kreativni uradak – adaptaciju stana u Zagrebu.
Korisne informacije pronaći ćete i u člancima naših partnera.
Uživajte u ovom izdanju, pratite nas na facebook-u i čitamo se opet na ljeto.